Emma

Ik ben een drukke moeder van 3 kids en het lukte me maar niet om een aantal kilo kwijt te raken. De afgelopen jaren heb ik al van alles geprobeerd: Sonja Bakker, sapkuren, minder eten, maar niks had een blijvend effect.

Mijn kleding zat te strak en ik vond het ook niet meer leuk om nieuwe kleding te kopen. Elke keer kwam er stiekem méér gewicht bij na de vele afslankpogingen. We kennen het allemaal wel: 'ik begin op maandag weer.'

Ook het hongergevoel tijdens het afvallen vond ik vervelend , waardoor ik eetbuien kreeg en dan vooral snakte naar koek en chips.

 Bovenstaande is eigenlijk de reden dat ik hulp ben gaan zoeken. Zelf lukte het blijkbaar niet.

Ik ken Anita nog van vroeger dus het contact was snel gemaakt.

 Mijn grootste uitdagingen waren verjaardagen en etentjes. Van Anita kreeg ik de tip om te zorgen dat ik niet met een lege maag naar een feestje ga. Dus neem ik nog even dat tussendoortje of die voedingsshake voordat ik vertrek. En ik spreek met mezelf af wat ik tijdens een uitje ga nemen in plaats van constant met de gedachte te lopen dat ik ‘niks mag’. 

 Dit inzicht was een belangrijke, en na het etentje of feestje pak ik gewoon weer mijn dagelijkse ritme op waardoor ik op gewicht blijf.

 Vooral het 'alles-of-niets patroon' heb ik veranderd. Ik heb nu een middenweg gevonden!

 Ik ben ontzettend veranderd en niet alleen fysiek. 

Voel me zelfverzekerder, slanker, energieker!

Anita zet je terug in je kracht en laat zien dat het mogelijk is!!!

Anita heel erg bedankt!!!