Jouw ideale gewicht bereiken met begeleiding van een afslankcoach

Je wil graag je ideale gewicht bereiken en nooit meer aankomen, maar je moet ook veel ballen hoog houden. Je bent manager van je gezin, je huishouden, je hebt een partner en/ of kinderen en andere sociale contacten. En je werk vraagt ook nog eens veel van je. Je zorgt voor iedereen om je heen en zet de zorg voor jezelf op de laatste plaats. Daarbij spelen er mogelijk nog patronen of overtuigingen vanuit je verleden. 

Je wil zelf graag strak, fit en gezond blijven, maar weet niet waar je moet beginnen. 

Een streng of energiebeperkt dieet werkt voor even, maar niet voor de lange termijn, en sommige methodes passen nou eenmaal niet binnen jouw leefsituatie.

Graag ga ik samen met jou op zoek naar een leefstijl die bij jou past, rekening houdend met jouw leef-, werk- en gezinssituatie, zodat je afslankt en nooit meer aankomt.

Wat gaan we doen?

In een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek zetten we jouw doelen, uitdagingen en dieetverleden op een rijtje en ontdek je wat jou in de weg staat om jouw afslankdoel te bereiken.

Een adviesgesprek duurt ongeveer 40 minuten waarna je inzichtelijk hebt welke stappen jij kunt nemen op weg naar jouw ideale gewicht.

JA, ik wil een adviesgesprek