anita-staps-afslankcoach-afvallen-dames
Anita Staps

Als 1e vrouwelijke wereldkampioen judo heb ik ervaren hoe moeilijk het is om zonder persoonlijke coach je ideale gewicht te bereiken maar vooral ook vast te houden.

Gedurende mijn hele internationale judo-carrière, van mijn 13e tot mijn 27e,  heb ik geworsteld met mijn (wedstrijd)gewicht.

Door mijn obsessie voor de weegschaal ontwikkelde ik eetproblemen en probeerde ik het ene dieet na het andere. Ik viel dan wel wat af maar had veel honger en voelde me moe, depressief, slap en lusteloos, waardoor ik een dieet ook nooit volhield.

Ik nam mijn toevlucht tot gevaarlijke pillen, injecties, braak- en laxeermiddelen, hongerde mezelf uit en zat uren in de sauna om mijn lichaam letterlijk uit te wringen.

Zo viel ik regelmatig 7 kg af in 5 dagen voor een wedstrijd en was 3 dagen na de wedstrijd dan weer 8-9 kilo zwaarder. Hopeloos werd ik ervan! En omdat ik me zo schaamde sprak ik met niemand over deze worsteling.

Al die jaren heb ik een persoonlijke coach gemist om me bij de hand te nemen en mij te leren hoe ik op een verantwoorde manier kon afvallen en vooral ook op gewicht kon blijven. Iemand die naast me zou staan, zonder oordeel, iemand waarop ik kon leunen.

Ik zag dat ook veel andere vrouwen constant aan het diëten waren en daardoor gingen  jojoën. Bijna niemand sprak hier openlijk over omdat er zoveel schaamte was. Dat wilde ik heel graag doorbreken!

Na mijn studies als fysiotherapeut en fitnesstrainer ben ik me vol passie gaan storten op voedingsleer en de mentale en emotionele kant van afslanken. In mijn coaching richt ik me niet alleen op voeding, maar kijk ik ook naar de leefstijl en het eetgedrag in bepaalde situaties.

Anita Staps

afslankcoach

Ik help 40+ vrouwen met veel op hun bord om af te slanken en slank te blijven. Daarbij kijken we naar jouw leefstijl, jouw voedingspatroon en eetgedrag in bepaalde situaties.

 Ik ontwikkelde hiervoor een eigen programma, gebaseerd op 30 jaar ervaring en feedback van mijn klanten, en mijn studies tot NLP master coach, fysiotherapeut, sportvoedingskundige en fitnesstrainer.

Tijdens het programma wordt je uiteraard persoonlijk begeleid. Want dat is het concept dat zich al bij honderden vrouwen bewezen heeft.

Ik ben nieuwsgierig naar jóuw verhaal en loop de hele weg naast je. Deze weg bewandelde ik zelf succesvol, ik ken iedere uitdaging die jij tegenkomt!

Mijn coaching-stijl is betrokken, eerlijk en resultaatgericht

1.627

vrouwen gingen je voor

31

jaar ervaring als afslankcoach

Ik heb al ruim 1.550 vrouwen mogen helpen bij het bereiken én behouden van hun ideale gewicht met mijn programma’s. Mede doordat het programma zonder moeite past in iedere lifestyle.

Dus ben jij :

  • …al vaker op dieet geweest of heb je bepaalde methodes of maaltijdplannen    gevolgd?
  • …een wandelende calorieëntabel?
  • …al eens afgevallen en daarna ook weer aangekomen, met de “rente” erbij?
  • …teleurgesteld in jezelf omdat je je resultaten niet hebt kunnen vasthouden?
  • …gefrustreerd en heb je de neiging de moed op te geven?
  • …iemand die steeds weer begint op maandag of op de 1e van de volgende maand?

Ben jij  het worstelen met je overgewicht beu en er klaar voor om weer te gaan stralen?

Vraag een adviesgesprek aan en kijk of wij een match zijn

Heb je persoonlijke vragen? Stuur me dan gerust een mailtje. Ik beantwoord ze graag

Elly-afvallen-overgang-anita-staps-afvallen-vrouw-afslankcoach-afvalcoach-vrouwen-afslank-coach

Elly

10,5 kg afgevallen

10 cm buik minder

in 4 maanden

Annemiek-afvallen-overgang-anita-staps-afvallen-vrouw-afslankcoach-vrouwen

Annemiek.

42 kilo afgevallen

Ik ben het afslankprogramma gaan volgen en hierdoor verloor ik al snel gewicht

Gerda-afvallen-overgang-anita-staps-afvallen-vrouw-afslankcoach-afvalcoach

Gerda

ruim 27 kg afgevallen

80 centimeter afgeslankt op 4 plaatsen gemeten

in 4 maanden

Elly-afvallen-overgang-anita-staps-afvallen-vrouw

Elly

7-10 kg afgevallen

24 centimeter afgeslankt op 4 plaatsen gemeten

in 13 weken