anita-staps-afslankcoach-afvallen-dames

Anita Staps

Als 1e vrouwelijke wereldkampioene judo heb ik jarenlang geworsteld met mijn (wedstrijd)gewicht. Door mijn obsessie voor de weegschaal ontwikkelde ik eetproblemen en probeerde ik het ene dieet na het andere. Allemaal zonder resultaat omdat ik enorme honger had en me moe, depressief, krachteloos en lusteloos voelde. Uit pure paniek nam ik mijn toevlucht tot gevaarlijke pillen, injecties, braak- en laxeermiddelen, mezelf uithongeren en uren in de sauna zitten om mijn lichaam letterlijk uit te wringen. Zo viel ik regelmatig 7 kg af in 5 dagen voor een wedstrijd en was 3 dagen na de wedstrijd weer 9 kilo zwaarder.

Al die jaren heb ik een persoonlijke coach gemist om mij bij de hand te nemen en mij te leren hoe ik op een verantwoorde manier kon afvallen en op mijn gewicht kon blijven.

In diezelfde tijd kwam ik erachter dat niet alleen ikzelf eetproblemen had, maar ook veel andere sporters die te maken hebben met gewichtsklassen of lage vetpercentages zoals vechtsporters, turnsters, jockeys, balletdansers, kunstschaatsters etc. Bijna niemand sprak hier openlijk over.

Na mijn studie fysiotherapie ben ik me vol passie gaan storten op voedingsleer en de mentale en emotionele kant van afslanken. Ik kwam toen op het pad van voedingssupplementen op natuurlijke basis, die ik zelf ging gebruiken om meer in balans te komen. Ik ging me niet alleen veel fitter en energieker voelen, maar kreeg ook rust in mijn hoofd want ik had geen honger en geen behoefte meer aan suikers en andere snacks. Bovendien slankte ik af op de juiste plaatsen, ondanks dat ik al 13 uur per week aerobicslessen gaf. Sindsdien heb ik mijn gewicht onder controle.

Intussen help ik al 28 jaar vrouwen boven 35 jaar die hun ideale gewicht willen bereiken én behouden, en heb hiervoor een programma ontwikkeld dat zich ruim bewezen heeft en in iedere lifestyle past op een simpele, verantwoorde manier.

Ben jij het worstelen met je overgewicht ook beu en er klaar voor om weer te gaan stralen? Doe de motivatiecheck en kijk of wij een match zijn.

Anita Staps

afslankcoach

Ik maak vrouwen bewust van de relatie tussen voeding, gewicht en gezondheid. Als voedingsdeskundige en Master Coach zoek ik naar de oorzaken van overgewicht. Ik ga samen met jou structureel aan het werk. Na een oriëntatiegesprek en een voedings- en leefstijlanalyse maak ik jouw persoonlijke programma op maat. En tijdens het programma wordt je uiteraard persoonlijk begeleid. Want dat is het concept dat zich al bij honderden vrouwen bewezen heeft.

Mijn vernieuwde afslankprogramma’s zijn gebaseerd op 28 jaar ervaring en de resultaten van meer dan 1500 vrouwen. Het voedingsplan is wetenschappelijk onderbouwd en je kunt dit eenvoudig volgen ongeacht je leef-, gezins- of werksituatie. Tijdens het programma ben ik jouw coach die je helpt inzicht te krijgen en die jou inspireert, motiveert en stimuleert. Dit doe ik door middel van telefonische 1-op-1 coaching, online kennismodules en een online Facebook community. Mijn programma is daardoor vanaf elke locatie te volgen.

Neem vrijblijvend contact met me op

Elly-afvallen-overgang-anita-staps-afvallen-vrouw-afslankcoach-afvalcoach

Elly

10,5 kg afgevallen

10 cm buik minder

in 4 maanden

Annemiek-afvallen-overgang-anita-staps-afvallen-vrouw-afslankcoach

Annemiek

42 kilo afgevallen

Ik ben het afslankprogramma gaan volgen en hierdoor verloor ik al snel gewicht.

Gerda-afvallen-overgang-anita-staps-afvallen-vrouw-afslankcoach-afvalcoach

Gerda

ruim 27 kg afgevallen

80 centimeter afgeslankt op 4 plaatsen gemeten

in 4 maanden

Elly

7-10 kg afgevallen

24 centimeter afgeslankt op 4 plaatsen gemeten

in 13 weken

Margriet-afvallen-overgang-anita-staps-afvallen-vrouw-afslankcoach

Margriet

ruim 30 kg afgevallen

in 7 maanden

Marjolein-afvallen-overgang-anita-staps-afvallen-vrouw-afslankcoach

Marjolein

ruim 20 kg afgevallen

52 centimer afgeslankt op 4 plaatsen gemeten

Taille-afvalcoach-hulp-bij-afvallen-afslanken-vrouwen-overgang-anita-staps

Afslankprogramma´s voor het bereiken en behouden van jouw ideale gewicht

Ik help je met afvallen. Uit ervaring blijkt dat afslanken beter werkt als dit gebeurt met behulp van een coach. Samen doorbreek je patronen en krijg je handvatten om in iedere situatie je bereikte streefgewicht ook vast te houden. Hoe fijn zou het zijn om nooit meer op dieet te hoeven?

Wil jij afvallen, maar lukt het je maar niet om die overtollige kilo's blijvend kwijt te raken? En wil je graag de uitdaging aangaan met hulp van een professionele coach?

Tijdens het programma ben ik jouw coach die je helpt inzicht te krijgen en die jou inspireert, motiveert en stimuleert. Dit doe ik door middel van telefonische 1-op-1 coaching, online kennismodules en een online Facebook community. Mijn programma is daardoor vanaf elke locatie te volgen.

Hoeveel wil je afvallen?

Stel je doel helder en realistisch. Hoeveel wil je afslanken/ welke kledingmaat wil je dragen?

Hoeveel tijd wil je besteden?

Het behalen van je doelen kost tijd. Zorg dat je deze tijd neemt voor jezelf, je bent het waard.

Welk programma past jou het beste?

Als jij je doelen helder hebt, kunnen we samen kijken welk programma het beste bij jouw ambitie past.