ELLY

Ik kies nu eindelijk voor mezelf en voor het leven!

11 kg afgeslankt in 4 maanden

Toen: Ik voelde me lang een lelijk eendje, zeker in mijn tienertijd. Ik woog altijd maar 48 kg tot ongeveer mijn 30e maar ben daarna veel aangekomen door verkeerd eten en snoepen. Ik sudderde gewoon maar door, zo ook tijdens huwelijken en relaties waarin ik echt moest vechten voor mezelf en mijn dochters. Maar toen ik 60 jaar werd ging de knop om en ben ik met Anita in contact gekomen en gaan praten over hoe ik me echt voelde. Ik wilde me mooi voelen en zelfverzekerder, ook in badpak.

Nu: Ik ben 11 kg afgeslankt en voel me goed en mooi op mijn 63e. Ik ben optimistisch en positief, lach bijna altijd tegen mensen, en ga heel gezellig naar spinning les. Het is zo heerlijk om mij uit te leven, en elke week 40-60 baantjes te zwemmen of mee te doen met aqua joggen. Dit kan ik nu allemaal doen omdat ik me ook mooi voel in badpak. Ik kies nu eindelijk voor mezelf en voor het leven!

MARGRIET

In nu 7 maanden ben ik bijna 30 kg kwijt

Hoi, ik ben Margriet, 42 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Eigenlijk heb ik mijn gehele leven al last van overgewicht. Als 10 jarige ben ik al eens bij een diëtiste geweest. Sporten deed (en doe) ik graag maar na een knieblessure ging het echt niet meer en kwamen er in de loop der tijd veel kilo’s bij. Vele afval pogingen en mislukkingen volgen en uiteindelijk een soort van gelaten acceptatie van mijn overgewicht. Totdat we dit jaar hoorden dat mijn man ongeneeslijk ziek is. 

Ik moest nu toch echt zorgen dat er een zo gezond mogelijke Ik kwam. Voor mijzelf maar toch ook zeker voor mijn man en kinderen.  Ik kwam Anita tegen op LinkedIn. En na  nog wat twijfel heb ik contact gezocht. Echt een van de beste beslissingen tot nu toe. 

In nu 7 maanden ben ik bijna 30 kg kwijt. Ik voel me stukken fitter, lichter in mijn hoofd, sport weer en heb er weer vertrouwen in dat ik een gezond gewicht kan behalen en houden. 

Wat een fijne inzichten en lessen heb ik van Anita gekregen. Kan haar hiervoor ook niet genoeg bedanken. Zonder haar coaching was ik nooit zover gekomen! 

ELLY

Op het punt dat ik 81 kilo woog wilde ik de knop om.
Ik wilde 7-10 kilo kwijt en heb hiervoor Anita Staps benaderd.

Ik jojo al mijn hele volwassen leven. Ik voelde me vadsig, en (bijna) elk moment van de dag de walging om mijn te dikke benen. Daarbij voelde ik me de hele dag 'slecht' omdat ik dingen at die niet goed voor me waren. Ik had een negatief zelfbeeld. Ik ben bekend met Lipoedeem en ervaarde hierdoor vermoeide pijnlijke soms opgezwollen benen en de huid jeukte vaak. Artsen hebben me meermalen gezegd hiermee te leren leven omdat hier niets aan te doen is. Ik sleepte me naar de sportschool maar veel plezier haalde ik hier niet uit. Waar nog wel uit?

13 weken later ben ik 7 kilo lichter en 24 cm!! in omvang. Ik sport 3 a 4 x per week en wil geen enkele keer missen.

Elke kilometer die ik fiets op mijn wielrenner voel ik me lichamelijk en mentaal sterker. Mijn kleding zit weer fijn, mijn conditie is beter maar het meest verrast ben ik door het gewichtsverlies van mijn benen. De klachten die ik hiervoor ervaarde bestaan zo goed als niet meer. Door dit resultaat, bereikt met het afslankconcept van Anita Staps, heb ik weer een positieve kijk op het leven. Voel me fysiek en mentaal sterk. Ik kan veel meer genieten van alles en van het feit dat niet mijn hoofd bepaalt  wat ik eet maar mijn wil. En natuurlijk deel ik mijn verhaal graag, supertrots en hoop er anderen mee te inspireren.

Marjolein

ik ben 20 kg lichter en 52 cm kwijt op 4 punten gemeten

Toen: Na diverse operaties had ik mijn gewicht niet onder controle. Ik kon nagenoeg niet sporten en voelde mijn energie steeds verder afnemen. Terwijl ik altijd een topsporter was! Ik ben een snoeper en hou van lekker eten. Mijn eetpatroon kreeg ik niet op de juiste manier op de rails. Ik kwam met Anita na vele jaren weer in contact en besloot met haar het traject in te gaan en het 4 maanden programma te volgen. Ik was heel sceptisch maar al na een week voelde ik dat ik op de juiste weg was.

Nu: Mede door de coaching en de mooie en heerlijke voedzame producten ben ik 14 kg lichter en 52 cm kwijt op 4 punten gemeten. Belangrijker nog voor mij is dat ik weer super veel energie heb en weer goed met mijn voeding kan omgaan. Ik sport weer fanatiek en word langzaam weer de oude. Ik ben heel blij met mijn nieuwe leefstijl!!

ANNEMARIE & GERDA

Samen inmiddels zo’n 45 kg kwijt, we zijn vrolijk en relaxed, mijn sport prestaties verbeteren en we zijn goedkoper uit. Wat wil een Zeeuw nou nog meer?

Toen en nu: Wat heeft onze nieuwe lifestyle ons al veel gebracht. Tuurlijk de kilo’s en de centimeters gaan super, maar dat is niet het enige. Wij hebben alles omgegooid. In plaats van potjes-en-pakjes-koken gaat alles nu vers de pan in. Àls we al kookten dan hè. Want de plaatselijke bezorgers verdienden grof aan ons. Alleen hierop besparen we al zo’n 200 euro in de maand. Vers is veel goedkoper dan potjes, er gaat een wereld voor me open!

En dan ons nieuwe ontbijt. Een heerlijk begin van de dag en zelfs direct hierna hardlopen is geen probleem. Ik sport veel nu, vooral hardlopen, fietsen en zwemmen.

Maar wat het meest opvalt is toch wel de verandering in mijn hoofd. Ik had eigenlijk best een kort lontje en was prikkelbaar, maar ben tegenwoordig veel meer relaxed. Ik laat dingen makkelijker los. Héérlijk! En daarbij komt nog dat we ons allebei gewoon veel prettiger voelen.

Al met al heeft het ons een hoop gebracht, onze nieuwe lifestyle!

ANNEMIEK

In een jaar tijd viel ik ruim 42 kilo af.
En dat heb ik alweer 10 jaar onder controle

Voordat ik het programma startte voelde ik me gewoon goed. Ik had geen beperkingen. Toen kreeg ik een vragenlijst met vragen over mijn leef- en eetgewoonten. Ik vond het leuk deze lijst in te vullen want ik snoepte niet en at gezond……..……dacht ik. Maar ik at blijkbaar te weinig.

 Ik ben het afslankprogramma gaan volgen en hierdoor verloor ik al snel gewicht. Terwijl ik veel méér at dan daarvoor. Beweging had ik genoeg door het werk in ons eigen bedrijf. Sporten deed ik niet en nu nog niet.

Ik heb ook gemerkt dat mijn zelfvertrouwen weer terug is. Dat was vóór het afslankprogramma veel minder omdat ik toch onzeker was over mijn gewicht. 

Ik ben nog steeds erg trots op mijn resultaat. 

Hoeveel wil je afvallen?

Stel je doel helder en realistisch. Hoeveel wil je afslanken/ welke kledingmaat wil je dragen?

Hoeveel tijd wil je besteden?

Het behalen van je doelen kost tijd. Zorg dat je deze tijd neemt voor jezelf, je bent het waard.

Welk programma past jou het beste?

Als jij je doelen helder hebt, kunnen we samen kijken welk programma het beste bij jouw ambitie past.