“Anita kijkt goed naar wat ik nodig heb, en dat is in mijn geval vooral aanmoediging en deskundige tips op het gebied van voeding. Ze is genereus met complimenten en zorgt dat ik er de moed in houd.

Ook checkt Anita steeds of mijn coachbehoefte verandert en vraagt ze feedback op haar handelen. Heel prettig! Zonder moeite en vol trots ben ik nu al 14 kilo en een heleboel centimeters kwijt!"

Maartje Beukhof

-

Ik ben een fan van Anita. Ze is open, direct, liefdevol en altijd gericht om een ander in zijn of haar kracht te zetten.

In mijn ogen een veelzijdige en moderne coach omdat ze daarnaast vanuit haar puurheid eerlijk en ook confronterend kan zijn.

Op weg naar het doorbreken van diepzittende patronen is dat nodig.

Paul Lenferink

NLP opleidingen en Persoonlijk Leiderschap

Anita geeft je een goed advies en vertrouwen dat het traject van afvallen, wat je gaat bewandelen, ook slaagt! Gewoon down to earth, weet uit ervaring waar je tegenaan kunt lopen als je af wilt slanken... en dat helpt je door de moeilijke momenten. Voordeel vind ik ook dat Anita een heel overzichtelijk programma heeft en dat je bij het avond eten gewoon mee kunt eten en niet moeilijk hoeft te doen om andere gerechten te maken. Kortom ik zou zeggen neem contact met haar op!

Doreen van den Berkmortel

Een unieke boerderijbeleving van Bij Kato en Berkhout Varkens

Anita geeft goede begeleiding. Ze heeft een luisterend oor en neemt de tijd voor je.

Ze blijft ook steeds weer opnieuw kijken wat er nodig is voor n optimaal resultaat.

Conchita Ligtvoet

-

“Niet lullen maar poetsen” is Anita op het lijf geschreven.

Ze is ontzettend helpend en creatief geweest tijdens mijn afval en fitheidstraject. 

Elly van de Wijgaert

verzuimspecialist

Ik ken Anita vanuit onze topsport tijd. Nu jaren later kwamen wij weer met elkaar in contact. Door mijn fysiek waar ook Anita alles van af weet, was ik ook met mijn voeding en gewicht in een negatieve spiraal gekomen. Anita bracht mij in aanraking met haar afslankconcept. 

Marjolein van Unen, Olympisch

Judocoach 1997-2015

Anita is voor mij DE coach die ik nodig had/heb om de knop om te zetten en m’n gedachten om te vormen van het idee “van niets mogen want ik ben op dieet” naar “alles mogen eten, maar wil ik dat wel”… Voor mij DE sleutel naar succes. Anita is een topper en zeker aan te bevelen als coach…

Monique van Westen

-

Via via met Anita in contact gekomen. Zij heeft mij enorm geholpen om qua voeding en levensstijl weer op het juiste pad te komen. Anita kan enorm goed luisteren en voelt goed aan wanneer je hulp nodig hebt. Haar kennis en begeleiding hebben mij enorm geholpen. Een top coach!

Margriet van der Vorm

administratief medewerker FA

Als collega coach kwam Anita een keer voorbij op mijn LinkedIn en vanaf dat moment had ik het gevoel dat dat niet voor niets was. Al zoveel mislukte afvalpogingen gedaan en inmiddels weer op mijn oude gewicht, plus nog flink wat extra, had ik mezelf wijsgemaakt dat ik er wel klaar mee was, dat dieten. Dan maar te zwaar. Geloofde ik dat zelf ook? En voelde ik dat zelf ook? Nee, ik denk dat het vooral een soort fake zelfbescherming was. Ik wist niet meer wat ik nog kon geloven; is iets nou gezond of juist niet? 

lees meer

Danielle Wolsleger