“Niet lullen maar poetsen” is Anita op het lijf geschreven. Ze is ontzettend helpend en creatief geweest tijdens mijn afval en fitheidstraject. Onderzoekend naar waar gedrag vandaan komt om hierop het juiste advies te geven. Laagdrempelig en klantgericht en vriendelijk. Steeds heeft ze het beste en de sterkste variant van mij in mij naar boven weten te halen, met blijvende resultaten. Anita heeft bij mij steeds de juiste snaar weten te raken om mijn doelen zélf te behalen, want wij moeten het echt zelf doen. Anita haar aanpak werkt zeer motiverend en inspirerend voor mij. Ben haar tot de dag van vandaag dankbaar voor haar geduld en tips. Zoek je een no-nonsense coach die zelf ervaringsdeskundige is, dan heb je haar gevonden.

Elly van de Wijgaert

verzuimspecialist

Anita is een zeer bevlogen en uiterst deskundige Voedingscoach. Haar werk gaat veel verder dan voeding en coaching alleen. Mensen noemen zichzelf al snel coach. Anita is een TOPcoach. Als ex topsporter en kampioen kent ze zelf de weg naar Goud. Zij is zelf het voorbeeld van haar werk en producten. She walks her talk! Ze is een inspirator die je op een verantwoorde wijze net een stap extra laat zetten (kissing over de edge) waardoor je jouw doelen gaan behalen. Dus laat je inspireren en professioneel begeleiden door een vrouw die haar vak verstaat, een bruisende energie uitstraalt en nooit opgeeft

Peter Dalmeijer

NLP Master coach en trainer, auteur en eigenaar Vidarte

Ik ken Anita vanuit onze topsport tijd. Nu jaren later kwamen wij weer met elkaar in contact. Door mijn fysiek waar ook Anita alles van af weet, was ik ook met mijn voeding en gewicht in een negatieve spiraal gekomen. Anita bracht mij in aanraking met haar afslankconcept. Ik was heel sceptisch. En had jaren geleden geprobeerd een afslankprogramma te volgen. Maar hoe belangrijk is het, dat je door een ervaren coach begeleidt wordt! Haar ervaring en passie voor dit vak hebben mij geïnspireerd om niet alleen 20 kg af te vallen maar ik werd ook enthousiast gemaakt voor het programma! Anita haar kennis, empathie en de goede coaching staan garant voor het slagen van je doel! Zelf als Olympisch coach weet ik dat alle facetten er toe doen! Dank je wel Anita!

Marjolein van Unen, Olympisch 

Judocoach 1997-2015

Anita geeft je een goed advies en vertrouwen dat het traject van afvallen, wat je gaat bewandelen, ook slaagt! Gewoon down to earth, weet uit ervaring waar je tegenaan kunt lopen als je af wilt slanken... en dat helpt je door de moeilijke momenten. Voordeel vind ik ook dat Anita een heel overzichtelijk programma heeft en dat je bij het avond eten gewoon mee kunt eten en niet moeilijk hoeft te doen om andere gerechten te maken. Kortom ik zou zeggen neem contact met haar op!

Doreen van den Berkmortel

Een unieke boerderijbeleving van Bij Kato en Berkhout Varkens

Ik ben een fan van Anita. Ze is open, direct, liefdevol en altijd gericht om een ander in zijn of haar kracht te zetten.

In mijn ogen een veelzijdige en moderne coach omdat ze daarnaast vanuit haar puurheid eerlijk en ook confronterend kan zijn.

Op weg naar het doorbreken van diepzittende patronen is dat nodig.

Paul Lenferink

 NLP opleidingen en Persoonlijk Leiderschap

Via via met Anita in contact gekomen. Zij heeft mij enorm geholpen om qua voeding en levensstijl weer op het juiste pad te komen. Anita kan enorm goed luisteren en voelt goed aan wanneer je hulp nodig hebt. Haar kennis en begeleiding hebben mij enorm geholpen. Een top coach!

Margriet van der Vorm

administratief medewerker FA

“Anita kijkt goed naar wat ik nodig heb, en dat is in mijn geval vooral aanmoediging en deskundige tips op het gebied van voeding. Ze is genereus met complimenten en zorgt dat ik er de moed in houd. Ook checkt Anita steeds of mijn coachbehoefte verandert en vraagt ze feedback op haar handelen. Heel prettig! Zonder moeite en vol trots ben ik nu al 14 kilo en een heleboel centimeters kwijt!"

Maartje Beukhof

subheding