“Anita kijkt goed naar wat ik nodig heb, en dat is in mijn geval vooral aanmoediging en deskundige tips op het gebied van voeding. Ze is genereus met complimenten en zorgt dat ik er de moed in houd.

Ook checkt Anita steeds of mijn coachbehoefte verandert en vraagt ze feedback op haar handelen. Heel prettig! Zonder moeite en vol trots ben ik nu al 14 kilo en een heleboel centimeters kwijt!"

Maartje Beukhof

Directeur KC Heidepark-

Ik ben een fan van Anita. Ze is open, direct, liefdevol en altijd gericht om een ander in zijn of haar kracht te zetten.

In mijn ogen een veelzijdige en moderne coach omdat ze daarnaast vanuit haar puurheid eerlijk en ook confronterend kan zijn.

Op weg naar het doorbreken van diepzittende patronen is dat nodig.

Paul Lenferink

NLP opleidingen en Persoonlijk Leiderschap

Anita geeft je een goed advies en vertrouwen dat het traject van afvallen, wat je gaat bewandelen, ook slaagt! Gewoon down to earth, weet uit ervaring waar je tegenaan kunt lopen als je af wilt slanken... en dat helpt je door de moeilijke momenten. Voordeel vind ik ook dat Anita een heel overzichtelijk programma heeft en dat je bij het avond eten gewoon mee kunt eten en niet moeilijk hoeft te doen om andere gerechten te maken. Kortom ik zou zeggen neem contact met haar op!

Doreen van den Berkmortel

Een unieke boerderijbeleving van Bij Kato en Berkhout Varkens

Anita geeft goede begeleiding. Ze heeft een luisterend oor en neemt de tijd voor je.

Ze blijft ook steeds weer opnieuw kijken wat er nodig is voor n optimaal resultaat.

Conchita Ligtvoet

Office- & recruitmentmanager-

“Niet lullen maar poetsen” is Anita op het lijf geschreven.

Ze is ontzettend helpend en creatief geweest tijdens mijn afval en fitheidstraject. 

Elly van de Wijgaert

verzuimspecialist

Ik ken Anita vanuit onze topsport tijd. Nu jaren later kwamen wij weer met elkaar in contact. Door mijn fysiek waar ook Anita alles van af weet, was ik ook met mijn voeding en gewicht in een negatieve spiraal gekomen. Anita bracht mij in aanraking met haar afslankconcept. 

Marjolein van Unen, Olympisch

Judocoach 1997-2015

Anita is voor mij DE coach die ik nodig had/heb om de knop om te zetten en m’n gedachten om te vormen van het idee “van niets mogen want ik ben op dieet” naar “alles mogen eten, maar wil ik dat wel”… Voor mij DE sleutel naar succes. Anita is een topper en zeker aan te bevelen als coach…

Monique Stikker

Mens & Beweging-

Door met Anita haar coachingstraject te starten kreeg ik weer de goede inzichten over voeding en het goed zorgen voor mezelf.


Haar nuchtere en kordate aanpak past heel goed bij mij.

Marjolein De Voogd

Coördinator havenmeesters bij Gemeente Schouwen-Duiveland

Je persoonlijke aandacht en je inhoudelijke kennis zorgden ervoor dat ik mijn doelen haalde.

Het heeft me het volste vertrouwen gegeven dat ik mijn doelen zal behouden en voortzetten. Dank je wel Anita!

Sandra de Olde-van de Wetering

Eigenaar (team)coach & trainer bij Leef Emmeloord

Via via met Anita in contact gekomen. Zij heeft mij enorm geholpen om qua voeding en levensstijl weer op het juiste pad te komen. Anita kan enorm goed luisteren en voelt goed aan wanneer je hulp nodig hebt. Haar kennis en begeleiding hebben mij enorm geholpen. Een top coach!

Margriet van der Vorm

administratief medewerker FA

Anita is een zeer bevlogen en uiterst deskundige Voedingscoach. Haar werk gaat veel verder dan voeding en coaching alleen.

Mensen noemen zichzelf al snel coach. Anita is een TOPcoach. 

Peter Dalmeijer

NLP Master coach en trainer, auteur en eigenaar Vidarte

Anita is een fijne coach.

Streng wanneer nodig, maar zeker ook begripvol en meelevend.

Een luisterend oor en humor zijn 2 twee andere, voor Anita vanzelfsprekende, eigenschappen

Annemarie Boodt

Field Engineer bij Reset National

Als collega coach kwam Anita een keer voorbij op mijn LinkedIn en vanaf dat moment had ik het gevoel dat dat niet voor niets was. Al zoveel mislukte afvalpogingen gedaan en inmiddels weer op mijn oude gewicht, plus nog flink wat extra, had ik mezelf wijsgemaakt dat ik er wel klaar mee was, dat dieten. Dan maar te zwaar. Geloofde ik dat zelf ook? En voelde ik dat zelf ook? Nee, ik denk dat het vooral een soort fake zelfbescherming was. Ik wist niet meer wat ik nog kon geloven; is iets nou gezond of juist niet? 

lees meer

Danielle Wolsleger

Coach/ Counselor

“Na meer dan een jaar gedacht te hebben, die kilo’s moet ik zelf ook kwijt kunnen, toch contact opgenomen met Anita. Het lukte me toch niet zelf. Met de ondersteuning van Anita kwam ik direct in een goede flow. Anita is iemand die je niets opdringt maar die adviezen en tips geeft en die goed aansluit. Met haar hulp ben ik me bewuster geworden waarom ik op bepaalde momenten wil eten en wat ik hierin anders kan doen. Je word je bewust van je emoties en welk effect die op je eetpatroon hebben. Dat heeft voor mij heel goed gewerkt. Ook in de vakantie wist ik nu beter hoe beter op m’n voeding te letten en na de vakantie lukte het direct weer om in mijn voedingspatroon te komen, zodat de vakantiekilo er snel weer af was. Ik voel me veel beter in m’n vel en daar ben ik anita erg dankbaar voor. Kortom: een aanraderšŸ˜ƒ”

Gertie van de Pol-Vissers

Raadsonderzoekster bij Raad voor Kinderbescherming

1517594550406

Ik ben een drukke moeder van 3 kids en het lukte me maar niet om een aantal kilo kwijt te raken. De afgelopen jaren heb ik al van alles geprobeerd: Sonja Bakker, sapkuren, minder eten, maar niks had een blijvend effect.

Mijn kleding zat te strak en ik vond het ook niet meer leuk om nieuwe kleding te kopen. Elke keer kwam er stiekem méér gewicht bij na de vele afslankpogingen. We kennen het allemaal wel: 'ik begin op maandag weer.'

Ook het hongergevoel tijdens het afvallen vond ik vervelend , waardoor ik eetbuien kreeg en dan vooral snakte naar koek en chips.

lees meer

Emma

Vrouw

Toen ik contact opnam met Anita had ik eigenlijk alle moed en hoop verloren dat het me ooit weer zou lukken om af te vallen. Maar ik zat slecht in mijn vel, had een herseninfarct gehad, schaamde me voor mezelf vanwege mijn zeer ernstige overgewicht en wilde geen operatieve ingreep, dus met de moed der wanhoop mailde ik Anita.

Zij gaf me weer de hoop dat ik het wél kon. Met alle geduld van de wereld, zonder oordeel en met soepele aanpassing aan mijn onregelmatige werktijden, begeleidde ze mij en viel ik in een klein jaar tijd 25 kilo af door mijn eetpatroon aan te passen en mezelf die zorg, energie en aandacht waard te gaan vinden. Daarna begeleidde ze me nog lange tijd met evenveel geduld om dat vast te houden en niet moedeloos te worden van het idee dat er eigenlijk nog veel meer kilo’s af zouden moeten. Nu doe ik dat zonder haar begeleiding; ze gaf me het vertrouwen dat ik dat kan. Het is wel spannend, maar het helpt om te weten dat ik Anita altijd kan bellen als ’t mis zou gaan en ook als ik zou beslissen om een volgende stap te zetten in de strijd tegen de kilo’s.

Marianna

Vrouw

Ik had last van mijn dikke buik en ik voelde mij niet lekker in mijn vel zitten. Constant lijnen, met diverse diëten en telkens weer wat nieuws proberen. Vele kilo’s afgevallen, maar zodra het gewicht eraf was en ik een klein beetje normaal ging eten waren de kilo’s er zo weer aan. 

Ik ben inmiddels bijna 10 kilo kwijt dankzij de coaching van Anita, die mij iedere keer weer een goed luisterend oor en goeie tips gaf en geeft. Ik ga op mijn gemakje verder want wil nog zeker 5 kg afvallen. 

Het is voor mij heel moeilijk om bepaalde dingen te laten staan, zoals een wijntje. Dit komt ook door de baan die ik heb als eigenaresse van een restaurant. ‘s Avonds en in het weekend met mijn gasten aan de bar een wijntje drinken hoort hier gewoon bij.

 Dit kan nu ook met mate, zeker wanneer ik hier water bij drink. In het begin vond ik het heel moeilijk, het loslaten en vertrouwen aan mezelf geven, mezelf afvragen of  ik die dag wel genoeg eiwitten had gegeten. 

Eigenlijk is dit programma makkelijk te doen. Met diëten uit  het verleden was dat niet zo omdat veel dingen niet mochten en het iedere keer weer een domper was als het weer bergafwaarts ging. 

Ik beveel daarom Anita van harte aan. Ik zeg: neem de stap gewoon en zie wat allemaal mogelijk is met deze coaching en de manier van eten.

Henny Meeuwisse-Padmos
(61 jaar)

Vrouw