Ik ben een fan van Anita. Ze is open, direct, liefdevol en altijd gericht om een ander in zijn of haar kracht te zetten.

In mijn ogen een veelzijdige en moderne coach omdat ze daarnaast vanuit haar puurheid eerlijk en ook confronterend kan zijn.

Op weg naar het doorbreken van diepzittende patronen is dat nodig.

Paul Lenferink

 NLP opleidingen en Persoonlijk Leiderschap

Ik ken Anita vanuit onze topsport tijd. Nu jaren later kwamen wij weer met elkaar in contact. Door mijn fysiek waar ook Anita alles van af weet, was ik ook met mijn voeding en gewicht in een negatieve spiraal gekomen. Anita bracht mij in aanraking met haar afslankconcept. Ik was heel sceptisch. En had jaren geleden geprobeerd een afslankprogramma te volgen. Maar hoe belangrijk is het, dat je door een ervaren coach begeleidt wordt! Haar ervaring en passie voor dit vak hebben mij geïnspireerd om niet alleen 20 kg af te vallen maar ik werd ook enthousiast gemaakt voor het programma! Anita haar kennis, empathie en de goede coaching staan garant voor het slagen van je doel! Zelf als Olympisch coach weet ik dat alle facetten er toe doen! Dank je wel Anita!

Marjolein van Unen, Olympisch 

Judocoach 1997-2015

Anita is een zeer bevlogen en uiterst deskundige Voedingscoach. Haar werk gaat veel verder dan voeding en coaching alleen. Mensen noemen zichzelf al snel coach. Anita is een TOPcoach. Als ex topsporter en kampioen kent ze zelf de weg naar Goud. Zij is zelf het voorbeeld van haar werk en producten. She walks her talk! Ze is een inspirator die je op een verantwoorde wijze net een stap extra laat zetten (kissing over de edge) waardoor je jouw doelen gaan behalen. Dus laat je inspireren en professioneel begeleiden door een vrouw die haar vak verstaat, een bruisende energie uitstraalt en nooit opgeeft

Peter Dalmeijer

NLP Master coach en trainer, auteur en eigenaar Vidarte

Anita is een fijne coach. Streng wanneer nodig, maar zeker ook begripvol en meelevend. Een luisterend oor en humor zijn 2 twee andere, voor Anita vanzelfsprekende, eigenschappen

Annemarie Boodt

Field Engineer bij Reset National