afvalcoach-afvallen-na-de-overgang-anita-staps
Persoonlijke begeleiding

Dit gaat ook voor jou het

verschil maken!

Motivatie

Je gaat niet op dieet, je gaat je levensstijl veranderen

Vandaag de dag heeft bijna de helft  van de volwassen vrouwen overgewicht. We zijn meer gaan eten, meer welvaartsvoedsel en alcohol gaan gebruiken en we bewegen minder dan een aantal decennia geleden. Gewichtsbeheersing is daardoor een belangrijk item geworden in het leven van vrouwen boven 35 jaar. Afvallen lukt nog wel, maar het streefgewicht vasthouden is een stuk moeilijker.

Dit heeft veel te maken met de inrichting van onze levens; we moeten veel ballen hoog houden. We zijn manager van onze gezinnen, ons huishouden, hebben een partner en/ of kinderen, ouders, sociale contacten en werk. We zorgen voor iedereen om ons heen en zetten de zorg voor  onszelf op de laatste plaats. Maar we willen zelf ook graag zo strak, fit en gezond als mogelijk blijven. 

Om dit te bereiken proberen veel vrouwen met een streng, energiebeperkt dieet aan de slag te gaan. Dat werkt vaak voor even, maar niet voor de lange termijn.

 Ik, Anita Staps, wil graag samen met jou op zoek gaan naar een leefstijl die bij jou past, rekening houdend met jouw leef-, werk- en gezinssituatie, zodat het bereiken én behouden van jouw ideale gewicht geen uitdaging meer is.

Voel jij je gemotiveerd om samen met mij op zoek te gaan naar een leefstijl waarbij jij je lekker voelt?

Motivatie om af te vallen

Je ideale gewicht bereiken met begeleiding van een afslankcoach

Waarschijnlijk wil je graag je ideale gewicht bereiken én behouden, maar twijfel je of je motivatie wel voldoende is om hier (deze keer?) ook écht voor te gaan. 

Aan de hand van de uitkomst van deze check wordt het je duidelijk of dit voor jou het juiste moment is om een afslankprogramma met succes te gaan volgen.

Motivatiecheck

Beantwoord onderstaande vragen met JA of NEE. Na verzending van het formulier neem ik contact met je op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek waarin we samen kijken naar jouw doelen en uitdagingen. Aan de hand hiervan kan ik je een advies geven over het afslankprogramma dat het beste hierbij aansluit.

Elly-afvallen-overgang-anita-staps-afvallen-vrouw-afslankcoach-afvalcoach

Elly

10,5 kg afgevallen

10 cm buik minder

in 4 maanden

Annemiek-afvallen-overgang-anita-staps-afvallen-vrouw-afslankcoach

Annemiek

42 kilo afgevallen

Ik ben het afslankprogramma gaan volgen en hierdoor verloor ik al snel gewicht.

Gerda-afvallen-overgang-anita-staps-afvallen-vrouw-afslankcoach-afvalcoach

Gerda

ruim 27 kg afgevallen

80 centimeter afgeslankt op 4 plaatsen gemeten

in 4 maanden

Gerda

ruim 7 kg afgevallen

24 centimeter afgeslankt op 4 plaatsen gemeten

in 13 weken

Margriet-afvallen-overgang-anita-staps-afvallen-vrouw-afslankcoach

Margriet

ruim 30 kg afgevallen

in 7 maanden

Marjolein-afvallen-overgang-anita-staps-afvallen-vrouw-afslankcoach

Marjolein

ruim 20 kg afgevallen

52 centimer afgeslankt op 4 plaatsen gemeten

Taille-afvalcoach-hulp-bij-afvallen-afslanken-vrouwen-overgang-anita-staps

Afslankprogramma´s voor het bereiken en behouden van jouw ideale gewicht

Ik help je met afvallen. Uit ervaring blijkt dat afslanken beter werkt als dit gebeurt met behulp van een coach. Samen doorbreek je patronen en krijg je handvatten om in iedere situatie je bereikte streefgewicht ook vast te houden. Hoe fijn zou het zijn om nooit meer op dieet te hoeven?

Wil jij afvallen, maar lukt het je maar niet om die overtollige kilo's blijvend kwijt te raken? En wil je graag de uitdaging aangaan met hulp van een professionele coach?

Tijdens het programma ben ik jouw coach die je helpt inzicht te krijgen en die jou inspireert, motiveert en stimuleert. Dit doe ik door middel van telefonische 1-op-1 coaching, online kennismodules en een online Facebook community. Mijn programma is daardoor vanaf elke locatie te volgen.